Taxe și impozite, doar online pentru persoane juridice în Sectorul 5

589

Vestea anului pentru administratorii de firme din Sectorul 5. În scurt timp, își vor putea plăti taxele și impozitele doar online, fără a mai fi nevoiți să treacă pe la ghișeul Direcției Impozite și Taxe Locale (DITL) din sectorul de care aparțin.

„Vom fi prima instituție din țară care nu le va mai permite persoanelor juridice să efectueze plăți la ghișeu, totul urmând a fi digitalizat”, a afirmat pentru Evenimentul Zilei primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Procesul de digitalizare a colectării taxelor și impozitelor a devenit pentru reprezentanții Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Sectorului 5 o prioritate absolută în ultimul timp, persoanele fizice și juridice având posibilitatea să își achite obligațiile de plată către Stat în modulul online, fără a mai pierde timp și fără a mai fi nevoiți să suporte supliciul statului la coadă.

Citește și : Daniel Florea, primarul sectorului 5, vrea să mute o grădiniță cu sediu neterminat în clădirea Primăriei Sector 5!

În ceea ce-i privește pe administratorii de firme din Sectorul 5, aceștia nu vor mai putea plăti taxele și impozitele pe care le au de achitat decât online, conducerea Primăriei luând decizia de a sista orice fel de plăți la ghișeu în cazul persoanelor juridice.

Vezi mai jos un material video cu declarațiile edilului Sector 5, Daniel Florea, pe tema digitalizării serviciilor de plăți către Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 5.