Scandalul din Rahova continuă. Polițiștii, amenințați de unul dintre cei mai periculoși interlopi

749

Un prieten de-al lui Spartacus, bărbatul de la care a pornit scandalul monstru din Rahova, din ziua de Paşte, ameninţă poliţiştii care au luat parte la aplanarea conflictului. Gabriel Terry a jurat răzbunare poliţiştilor.

Gabriel Terry, un prieten de -al lui Spartacus, scandalagiul care a fost pus cu botul pe labe de către poliţişti, în ziua de Paşte, pentru că a ieşit în stradă cu petrecerea, în contextul epidemiei de coronavirus, jură răzbunare polițiștilor. Poliţiştii care au spart petrecerea monstru a lui Spartacus în plină pandemie de coronavirus sunt ameninţaţi de un prieten al lui Spartacus.

Gabriel Terry, unul dintre durii din Rahova spune că se va ocupa el de poliţiştii care i-au bătut pe scandalagiii din Rahova, prieteni de-ai lui. ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”, a fost mesajul interlopului. De asemenea, Gabrie Terry nu a uitat să îşi ameninţe şi duşmanii. Limbajul folosit de interlop este greu de reprodus.

Gabriel Terry este prieten bun cu Cătălin Geolgău. În faţa acestuia din urmă, se pare, cinci poliţişti au tremurat de frică, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Bătaie cu pietre în plină stradă, în București. Polițiștii au tras și focuri de armă. 37 de persoane duse la audieri

Un scandal monsutru a avut loc în prima zi de Paște, în sectorul 5 al Bucureştiului. Atunci, mai multe persoane au ieşit în stradă să facă o petrecere, cu muzică dată la maxim. Un martor la petrecerea cu multe persoane chiar în plină epidemie de coronavirus a sunat la 112. Astfel, poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au intervenit de urgenţă.

Oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de armă în timpul intervenției. În urma scandalului, 37 de oameni au fost duşi la audieri. Nouă dintre cei duşi la audieri au fost reţinuţi.

“A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează a fi conduse pentru audieri”, a anunţat Poliția Capitalei. De asemenea, Spartacus s-a ales şi el cu mandat de arestare preventivă.