Probleme mari în campanie! PIEDONE s-a infectat!

734

Piedone a fost confirmat cu Covid-19. Şi-a făcut campanie fără să îi protejeze pe cetăţeni.

Candidatul la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost confirmat ca infectat cu noul coronavirus. Fostul primar al Sectorului 4 a fost zilele acestea în campanie pe stradă, fără mască, în mijlocul cetăţenilor. Piedone a vorbit cu alegătorii, a dat mâna cu ei şi a ignorat complet regulile de distanţare socială.

Într-un videoclip, candidatul PPU la funcţia de primar apare vorbind cu susţinătorii de la o distanţă foarte mică şi fără mască, înconjurat de mai multe persoane de asemenea fără mască de protecţie.

Citește și: Pandemia a crescut taxele la creșele și grădinițele private. Cât plătesc acum părinții

Piedone a mers frecvent în ultima perioadă pe stradă, pentru a-i convinge pe cetăţenii Sectorului 5 să îl voteze, de cele mai multe ori vorbind cu aceştia fără să respecte regulile de distanţare şi protecţie. Fostul primar al Sectorului 4 a fost confirmat cu Covid-19 după ce şi fiica sa a fost depistată pozitiv.

Fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat, în primă instanţă, la opt ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul ”Colectiv”, pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare a clubului. În faţa procurorilor, a declarat că este nevinovat şi a cerut să fie achitat. La o lună de la incendiul din octombrie 2015, Piedone a postat un mesaj în care anunţa că se retrage din viaţa politică, dar acum candidează pentru un nou mandat de primar, dar în Sectorul 5.