Primarul din Sectorul 5, Daniel Florea, a înființat două firme ale primăriei care au în denumire sloganurile sale de campanie, DF5 și FAPTE

784

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD) a inițiat și susținut două proiecte de hotărâri de consiliu local, adoptate pe 26 noiembrie, pentru înființarea a două firme ale Primăriei care conțin în denumirea lor simbolurile de campanie electorală ale primarului.

Ambele simboluri de campanie apar pe pagina oficială de Facebook a primarului Daniel Florea (vezi capturile de ecran de mai jos).

Prima firmă se numește ”Infrastructură DF5 SA” și are în denumire inițialele numelui primarului Daniel Florea și numărul sectorului 5.

A doua firmă se numește ”Salubrizare FAPTE SA” și conține cuvântul ”Fapte”, folosit ca slogan de primarul Daniel Florea

Citește și: Daniel Florea, primarul sectorului 5, vrea să mute o grădiniță cu sediu neterminat în clădirea Primăriei Sector 5!

Este pentru prima oară când un primar folosește propria simbolistică electorală în numele unor companii al căror capital este deținut de comunitate, prin consiliul local al primăriei respective.

Primarul Daniel Florea este cunoscut pentru cheltuielile exorbitante din sector. În octombrie 2019, Primăria Sectorului 5 a scos la licitație un contract-cadru pe patru ani pentru amenajarea spațiilor verzi cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) și 820 de milioane de lei (maxim).

În octombrie 2018, primarul Daniel Florea a alocat 4,7 milioane de lei (peste un miliion de euro) pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, unul dintre cele mai mari bugete din ţară dedicate evenimentului.