Primarul Daniel Florea, despre defecțiunea RADET din Sectorul 5

454

Primarul Daniel Florea a declarat că sunt 300 de blocuri în Sectorul 5 care, de două săptămâni, nu au apă caldă. Florea a precizat că el face tot ce poate ca situația să revină la normal, dar, din păcate, ca primar de sector, el nu are atribuții în acest caz pentru a rezolva problema. 

 

Edilul a mai afirmat că s-a interesat, a discutat constant cu cei din RADET și a tot primit promisiuni pe care nici nu le mai crede. Le-a și redirecționat mesajele pe care le primește el de la cetățeni și tot degeaba.

Florea a mai susținut că, din spusele unor angajați RADET, sunt liberali din conducerea companiei care au dispus ca lucrările de remediere să bată pasul pe loc, până după alegeri, pentru a-i pedepsi astfel pe bucureștenii care nu vor vota PNL la alegeri.

Ieri am vorbit mai mult, am vorbit și dimineața și seara. La 7 seara mi s-a promis că mai durează 2-3 ore situația neplăcută de două săptămâni. Sunt 300 de blocuri în Scetorul 5 care nu beneficiază de apă caldă. Oamenii sunt nemulțumiți și pentru că nu au apă caldă, și pentru că vor fi nevoiți să o plătească, deși nu o au, că nu li se răspunde la telefon, la Tel Verde RADET… Vă spun pentru că eu am așteptat 18 minute odată ca să mi se răspundă la telefon, probabil pentru că era supraîncărcată rețeaua. Am trimis multe solicitări către ei, am redirecționat către ei e-mailurile și mesajele pe care le primim de la cetățeni. 

Domnul director mi-a promis că în cursul zilei de azi vom avea o nouă întâlnire și vom vedea ce-i de făcut. Mi-a spus că sunt 3 CET-uri, din care unul nu funcționează și are probleme mai mari decât a estimat, că sunt 24 de puncte termice care cedează în momentele de vârf. Dacă ar fi cedat în momentele de vârf, oamenii ar fi trebuit să aibă apă caldă în restul timpului, dar nu au. În afară de asta, dacă e o problemă, ar fi trebuit să le spună oamenilor că le pot furniza între anumite ore și ei își făceau programul, dar să-i păcălești și pe ei și pe mine…

Din păcate, niciun primar de sector nu are nicio atribuție, că dacă aș fi avut, aș fi rezolvat-o. Sunt foarte supărat din cauza asta, pentru că oamenii apelează la mine și eu ce să le spun? 

Al treilea lucru, care ar fi groaznic dacă ar fi adevărat, e că la mine se lucrează în două puncte. De două săptămâni au găurit pe Petre Ispirescu, dar nu lucrează nimeni. Sunt foarte supărat din cauza asta…

Oamenii care lucrează acolo mi-au spus că directorii lor, care sunt de 7-8 ani la conducere puși de fostul Consiliu de Administrație PNL, le-au spus să nu rezolve în Sectoarele 5 și 6 până după alegeri. Dacă e adevărat, ar fi groaznic pentru că-și bat joc de oameni. Nu trebuie să folosească ziua de vot ca modalitate de a se răzbuna pe oamenii din sectoare că nu-i votează 

Ar fi groaznic ca liberalii care au rămas la RADET în funcțiile de conducere să blocheze furnizarea de apă caldă către oameni. Dacă e așa, să înceteze!”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.