Primăria Sectorului 5 somează constructorii să înceapă reabilitarea la blocuri și școli

961

Primarul Sectorului 5 Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus ca toți constructorii care nu au început reabilitarea blocurilor și școlilor de pe raza sectorului să fie notificați de către Direcția de Investiții din cadrul Primăriei.

Aceștia au fost somați pentru a începe lucrările de reabilitare termică și pentru a asigura personalul necesar, mai transmite instituția.

Citește și: Piedone vrea apropierea locuitorilor Sectorului 5 de poezie și de lectură. Edilul anunță proiectul “Poezie și poveste în Sectorul 5”

“Primăria Sectorului 5, în calitate de beneficiar, va apela la clauza prevazută în contract prin care antreprenorul va despăgubi beneficiarul pentru orice daune, pierderi și cheltuieli, inclusiv taxe legale, care rezultă din orice cerere privind executarea lucrărilor, dacă aceste lucrări nu vor începe la data de 25.01.2021, respectiv după trecerea perioadei de timp friguros (-12 grade) în care procesele umede nu se pot desfășura și execuția acestor lucrări pe schele nu sunt permise”, arată un comunicat de presă al primăriei de sector.

Edilul Sectorului 5 a anunțat că se poate ajunge și la rezilierea contractelor între primărie și constructori, conform sursei citate.