Primăria Sectorului 5, eveniment dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie: NUNTA DE AUR

652

Primăria Sectorului 5 a organizat, miercuri,  22 mai a.c., un eveniment dedicat seniorilor din sector.Peste 1000 de participanți au fost invitații speciali ai Primarului Daniel Florea la ediția 2019 a evenimentului NUNTA DE AUR.

 

Devenită tradiție în Sectorul 5, manifestarea a reunit din anul 2016 și până în prezent peste 3.000 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie și cărora, Edilul Sectorului 5 a ținut să le mulțumească personal pentru exemplul de viață trăită în doi oferit comunității locale.

Organizată de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, NUNTA DE AUR a celebrat și de această dată familiile Sectorului 5 care, de 5 decenii, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, constituind un adevărat exemplu de iubire, prețuire și devotament pentru generația tânără, prin propagarea valorilor familiei tradiționale.

Ediția din acest an a înregistrat și o premieră: cuplurile aniversate, invitate ale Primarului Daniel Florea au avut, la rândul lor, invitați: oameni dragi, din familie sau prieteni, martori ai poveștilor de dragoste pe care seniorii Sectorului 5 le-au trăit în tot acest timp, cu respect reciproc, devotament și încredere, ca valori importante ale comunității.

După ceremonia de reînnoire a jurămintelor, toți cei prezenți s-au bucurat de tortul aniversar, în cadrul unui prânz festiv presărat cu surprize muzical – artistice și culturale, printre care amintim programul susținut de figuri emblematice și consacrate ale Cenaclului FLACĂRA, cu aportul lui Andrei Păunescu, fiului marelui poet Adrian Păunescu.

Ca în fiecare an în care a organizat acest eveniment, Primarul Daniel Florea a ținut să le mulțumească pentru faptul că au decis să împărtășească bucuria acestui moment împreună, într-o clipă unică din viața lor, răsplătindu-le fidelitatea cu plachete aniversare, cocarde și flori.

„Este extraordinar faptul că ați reușit ca în 50 de ani de căsătorie să ajungeți să realizați o serie de lucruri minunate împreună și că ați rămas la fel de uniți ca la început. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației noastre și că ne sunteți astăzi alături, împărtășindu-ne din experiența dumneavoastră de a trăi bucuriile și trăinicia unei frumoase vieți în doi!”, a spus Daniel Florea, Primarul Sectorului 5.