Poliţiştii din Bucureşti au ridicat primii suspecți în cazul incidentelor din Sectorul 5. Cercetările continuă

753

Poliţiştii din Bucureşti au identificat doi bărbaţi, suspectaţi în cazul pulverizării de spray lacrimogen în faţa unui imobil din Sectorul 5, în prezenţa mai multor persoane, aceştia fiind cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

”În continuarea cercetărilor cu privire la evenimentul din 10 mai a.c. din sectorul 5, unde un barbat reclama faptul că două persoane necunoscute, ce purtau măști faciale de protecție, au pulverizat cu un spray iritant lacrimogen, după care au fugit, facem precizarea că astăzi, politiștii Secției 19 au identificat doi bărbați de 31 și 37 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei, aceștia fiind aduși la sediul subunității pentru audieri. Polițiștii Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5,” se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citește și: Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Zona cea mai mediatizată ca fiind „polul mizeriei din România” este, acum, perfect curată!

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Ancheta de amploare a fost demarată, duminică seara, când indivizii au început un scandal monstru în care au fost implicate mai multe persoane.

“În această seară, în jurul orei 22.00, prin apel 112  a fost sesizat un incident, în sectorul 5. Un bărbat reclama faptul că două persoane necunoscute, ce purtau măşti faciale de protecţie, au pulverizat cu un spray iritant lacrimogen, după care au fugit”, a transmis Poliţia Capitalei.

Oamenii au sunat la 112 când a început scandalul, însă în momentul în care la fața locului au ajuns echipajele de poliție, indivizii au fugit, iar agenții încearcă să-i găsească.