Piața Rahova s-a dărâmat peste productori și cetățeni. Primarul Daniel Florea, de negăsit

30414

Vântul puternic a rupt cortul în care funcționa de aproape doi ani Piața Rahova. Hala nouă stă încuiată pentru renovare. În zonă, piețele agro-alimentare sunt tot mai puține, dar incidentul de astăzi a pus în pericol viața oamenilor. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, este acuzat de nepăsare și incompetență.

”Din cauza incompetenței primarului Florea, cortul din Piața Rahova a căzut peste producători și peste cetățeni.Piața Rahova trebuia modernizată de acum un an și jumătate. Din păcate, și anul acesta Primarul Florea a alocat cel mai mic buget la Direcția de Piețe”, spune consilierul general și candidat la primărie, Valentin Voicu. Consilierul cere ”demisia sau demiterea directorului din cadrul Administrației Piețelor Sector 5”.

Citește și: Mica Unire la preţ mare: din 280.000 de euro, Primăria Sectorului 5 putea împărţi icre negre şi şampanie. A dat tot fasole, cârnaţi şi play-back

”Astăzi, am văzut ce s-a întâmplat în Piața Rahova și această nepăsare trebuie să înceteze. Se putea întâmpla o nenorocire, iar cetățenii și producătorii puteau fi răniți”, a comentat Voicu. El a mai spus că ”cel mai leneș dintre primari, probabil doarme liniștit la această oră”, pentru că la ora 4:00 dimineață niciun utilaj nu se afla pe str. Căruței, Badea Dumitru, Tiparniței, Ionescu Cristea, N. D. Cocea, Șinei, Uraniului, Platinei, Lacul Pasărea, Frânarului, Nufărul Galben, Eternității, Zețari, Brăniștari, Baciului, Vigoniei, Podul Giurgiului, Iordache Năstase, Anghel Alexandru.

” În calitate de cetățean în primul rând, solicit telefonic continuu de azi noapte, organelor abilitate din sectorul 5 pentru a scoate utilajele la deszăpezire,…. liniște totală, aleșii noștri dorm!”, a mai spus Valentin Voicu.