Liderul consilierilor PNL din Sectorul 5, dat afară din partid după ce a participat la emisiunea lui Gâdea

663

Bogdan Jelea, liderul consilierilor locali ai PNL din Sectorul 5, a fost exclus din partid după ce a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, încălcând astfel o decizie luată de conducerea centrală.

Reamintim că PNL a decis boicotarea emisiunii lui Mihai Gâdea după ce purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, a fost jignit și dat afară din studio în cadrul unei ediții a emisiunii de la finalul lunii martie.

Astfel, în decizia nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL Sector 5, se precizează că Bogdan Jelea a fost exclus din partid atât din cauza faptului că a încălcat decizia Biroului Executiv al PNL privind neparticiparea membrilor de partid la emisiunea lui Mihai Gâdea, cât și din cauza pozițiilor exprimate în edițiile din 12 și 19 noiembrie 2019.

Citește și: Tânăr din Bucureşti, arestat preventiv după ce a lovit cu maşina un pieton şi a plecat de la locul accidentului; el avea permisul suspendat, în acest an fiind prins de şase ori când conducea fără a avea acest drept

Decizia de excludere a fost semnată de președintele PNL Sector 5, Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției.

În replică, Bogdan Jelea a declarat că nu comentează public excluderea, acțiunile lui limitându-se “strict la proceduri statutare în interiorul PNL”, pentru a evita să facă “un scandal din această chestiune”.