Înainte de campania electorală, Primăria Sectorului 5 semnează noi contracte cu firmele lui Bogdan Chirieac. Armand: “Au fost încheiate prin încredințare directă”

788

Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a publicat pe pagina sa de Facebook două contracte SEAP atribuite direct de către Primăria Sectorului 5 companiei media DC News Media Group, fondată de omul de afaceri Bogdan Chirieac, cel care este constant prezent în platourile televiziunii Antena 3.

“Am scris de multe ori despre cum funcționează fabrica de fake-news PSD plătită din banii publici. Hai să vă mai dau un exemplu recent. Am aflat din SICAP că site-ul lui Bogdan Chireac a primit prin încredințare directă, fără licitație, două contracte în valoare de 30.000 Euro de la primarul pesedist al Sectorului 5.

Reamintesc că, în luna aprilie, firma lui Bogdan Chirieac a primit 2.4 milioane lei de la Primăria Sectorului 4 și în luna iulie a mai primit 15.000 Euro tot de la Sectorul 5.

Asta face PSD înainte de campania electorală. Alimentează cu bani publici site-urile de casă pentru a denigra cât mai bine candidații opoziției. Nu-i nimic. Îi demascăm noi”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cale ferată, transformată în șosea cu PATRU benzi. Mii de TONE de GUNOI adunat. Florea: Până la REFUZ

În urmă cu o lună, aceeași primărie a Sectorului 5 condusă de Daniel Florea (PSD), încheia prin procedură de cumpărare directă, un contract în valoare de 15.000 de euro cu DC News Media Group, firmă fondată de omul de afaceri Bogdan Chirieac. Sub denumirea “servicii pentru evenimente”, contractul a fost încheiat marți, 7 iulie. “Primăria Sector 5, condusă de Daniel Florea, a mai băgat o fisă de 15 mii euro + TVA la DCNews, pe 7.7.2020! Aproape ca la păcănele 777!”.