AUDIO // În sectorul 5, au fost instalate cuburi luminoase cu inițialele primarului

883

În Sectorul 5, primăria a cheltuit zeci de mii de euro, ca să monteze zeci de cuburi luminoase pe care sunt scrise inițialele DF. Întâmplător, aceste sunt și inițialele primarului, Daniel Florea.

Este vorba de 55 de cuburi luminoase puse pe spațiile verzi din sector, care au fost cumpărate cu 25.000 de euro.

Costurile au devenit publice abia după ce sociologul Mircea Kivu a cerut urmă informații publice despre câte casete au fost cumpărate și la ce preț. Dar pentru că primăria nu a răspuns, a fost nevoie de un proces și de decizia unui judecător pentru ca primăria sectorului 5 să spună că a cumpărat până acum 55 de cuburi luminoase, a câte 2.200 de lei bucata.

Citește și: Bărbat încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura. Kaufland susține că scandalul de la magazinul din Ferentari a fost regizat

În ceea ce privește alegea inițialelor DF, primăria spune că acestea au legătură cu expresia “Doar Fapte”, și nu vin de la “Daniel Florea”.

De asemenea primăria a mai spus că “semnificația inscripției “#DF5″ este de a stabili un raport pozitiv cu cetățenii, acest proces fiind similar relațiilor dintre persoane și de a dobândi o valoare identitară a instituției”.