Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 5 a inaugurat un nou sediu

2440

Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 5 (DITL Sector 5) a inaugurat un nou sediu pentru a fi mai aproape de cetățeni. Mai multe servicii din cadrul DITL Sector 5 își vor desfăşura activitatea în noul sediu din Calea 13 Septembrie, Nr.108-112, Bl.52-54, a spus primarul Daniel Florea prezent la inaugurarea sediului.

Această nouă investiție realizată de DITL Sector 5 a urmărit realizarea unor condiții mai bune de lucru pentru angajații instituției și, totodată, o îmbunătățire a relației cu cetățeanul.

Așa cum s-a menționat anterior, cetățenii vor putea apela, în noul sediu sediu din Calea 13 Septembrie, Nr.108-112, Bl.52-54., la următoarele servicii servicii din cadrul Direcţiei de Impozite si Taxe Locale Sector 5:

– Serviciul Urmărire, Încasare și Executare Persoane Fizice.
– Serviciul Amenzi și Alte Venituri.
– Serviciul Evidență Venituri.
– Compartimentul Buget-Financiar.

Citește și: Bărbat încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura. Kaufland susține că scandalul de la magazinul din Ferentari a fost regizat

Acest nou sediu este interconectat cu sediul central și cu celelalte instituții similare; astfel, pentru cetățenii din Sectorul 5 se pot rezolva mai repede diverse solicitări fără ca aceștia să mai fie puși pe drumuri. DITL Sector 5 urmărește integrarea cât mai mare cu alte instituții din sector și nu numai pentru a putea oferi servicii rapide pentru cei care sunt nevoiți să interacționeze cu această instituție.

Totodată, DITL Sector 5 oferă toate serviciile publice online, interacțiunea putând să fie făcută direct de acasă. Iulian Manea, reprezentant DITL Sector 5, recomandă realizarea unui  cont în Conectx pentru a putea obține online Certificatul de atestare fiscală, declarații, consultanță fără a fi nevoit să te deplasezi de acasă.

Acum, pentru declararea autoturismelor și obținerea certificatelor fiscale online se completează cererea de înscriere pe platforma Avansis Online accesând link-ul https://public.ditl5.ro/AvansisOnline/#/iro/login. După completarea datelor, cererea va fi înregistrată și va fi procesată pentru identificare și validare într-un timp scurt, promit reprezentanții DITL Sector 5.