Daniel Florea, primarul sectorului 5, vrea să mute o grădiniță cu sediu neterminat în clădirea Primăriei Sector 5! 

1017

Grădinița nr. 269, aflată aproape de Academia Tehnică Militară din Capitală, a intrat în reabilitare în iulie.

Copiii au fost plimbați și printr-o clădire de birouri. N-a fost gata la începutul toamnei, așa că micuții au fost mutați la etajul unu al unei clădiri de birouri. Cum nu va fi finalizată nici la începutul lui 2020, grupele de copii vor fi duse în sediul Primăriei Sector 5.

Pe lângă schele prinse nu doar de blocuri, ci și de venirea iernii, Sectorul 5 se luptă și cu problema școlilor și grădinițelor nefinalizate de luni bune. Astfel de probleme au fost cu școala nr. 124, lucrarea firmei Star Pro Center INTL, cea care se ocupa și de anveloparea blocurilor și tocmai a intrat în insolvență. Situația se repetă acum în ceea ce privește grădinița cu numărul 269.

Citește și: Surpriză majoră: Primarul Gabriela Firea: În Capitală sunt patru milioane de oameni

Aceasta se află între Academia Tehnică Militară și Secția nr. 18 de Poliție, într-o zonă de case a sectorului 5. Din iulie, au început lucrările de reabilitare a clădirii. “Ni s-a spus că va fi gata în toamnă”, spun părinții. N-a fost.

Copiii au fost mutați într-o clădire de birouri. Iar acum sunt gata de a ajunge în clădirea Primăriei Sector 5, aflată chiar la capătul străzii unde e amplasamentul grădiniței!