Daniel Florea: „Nicușor Dan e cel care a venit peste oamenii care își făceau treaba”

670

Daniel Florea a spus că scandalul provocat de Nicușor Dan a fost unul premeditat. Prezența lui în acel loc a încurcat atât oamenii care își făceau treaba, cât și pe cei care treceau prin zonă consideră edilul Sectorului 5.

Edilul sectorul 5 a declarat că Nicușor Dan a fost cel care a provocat tot scandalul. A încurcat munca oamenilor de la salubritate și i-a și jignit, spunând că se află în cel mai murdar sector din București.

„Exact peste drum e un teren, care are un kilometru jumate lungime și cam 10, 14 metri lățime, perfect curat, unde putea să-și desfășoare această acțiune fără niciun fel de problemă. Fix peste drum.

La vreo 50 de metri de acolo este intrarea în curtea garajului Companiei de Salubrizare. Oamenii ăia voiau să-și facă treaba. I-au spus: ”Duceți-vă peste drum, că acolo nu încurcați pe nimeni. Aicea ne încurcați”. „Cum să ne spuneți nouă unde să ne facem treaba?”

După care, compania de salubrizare și-a făcut treaba și terenul ăla este curat. Dar are plângere penală șeful Companiei de Salubrizare și șoferii au fost amendați”, a declarat Daniel Florea.

Citește și: A fost aprobat PUZ-ul coordonator pentru Sectorul 5 al Capitalei

”Nici măcare nu e campanie electorală”

Politicianul PSD a mai spus că până și alegerea locului de către Nicușor Dan, în care să-și susțină acea întâlnire, a fost neobișnuită. E vorba de un trotuar foarte îngust, fix în mijlocul unei curbe.

„Locul ales este fix în mijlocul unei curbe de 90 de grade, unde se întâlnesc patru străzi foarte circulate. Exact acolo, pe un trotuar de un metru jumate, a ales el să-și facă conferința de presă. Și nu s-a întâmplat nimic. Și este martirizat.

Ca și cum noi am fi vinovați că el a venit acolo fără autorizație, însoțit de niște oameni, într-un  loc total impropriu pentru desfășurarea unei asemenea activități și întrerupând o acțiune în desfășurare.

Nu am venit noi peste el. El a venit peste oamenii aceia care își făceau treaba. Nu numai că le-a întrerupt munca. Nu numai că și-a bătut joc de ei de la tribuna aia pe care o avea acolo. Dar le-a mai și făcut plângere ca să fie amendați.

Nu știu ce le-ar putea spune dacă s-ar întâlni cu familiile acelor oameni, care vor mânca mai puțin luna asta, pentru că tatăl va trebui să plătească amenda. Nici măcar nu e campanie electorală”, a mai spus primarul sectorului 5.