Câți bani câștigă, de fapt, din muzică Viorica și Ioniță de la Clejani. Venituri fabuloase pentru doar un concert

666

Sunt unii dintre cei mai apreciați lăutari din România și se bucură de un succes fulminant. Viorica și Ioniță de la Clejani au însă și alte motive de laudă. Artiștii încasează sume impresionante de bani pentru evenimentele și concertele la care participă. Este evident că acestea sunt pe măsura renumelui lor.

Cât câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani

Chiar dacă evenimentele și concertele sunt în această perioadă interzise, artiștii de succes au strâns sume considerabile de bani înainte de instaurarea stării de urgență. Printre aceștia se numără și lăutarii Viorica și Ioniță. Cei doi soți au avut de-a lungul timpului numeroase apariții TV, participări la evenimente, care le-au rotunjit conturile.

Citește și: Bărbat încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura. Kaufland susține că scandalul de la magazinul din Ferentari a fost regizat

Se pare că Viorica și Ioniță dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației ”Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv ”interpretarea și creația artistică”.

Totodată, pentru același eveniment susținut de primărie, formația de lăutari a încasat încă 11.500 de euro. Această sumă figurează pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, ”Moftify”.